Preguntes freqüents


1.

Què és VolsBarats.cat?

Vols Barats és un potent i avançat cercador de viatges i allotjament que recorre les webs més importants d'Espanya. Vols Barats cerca per tu les millors ofertes d'Internet en més cent llocs web. En un clic obtenim els resultats de les companyies de baix cost, de les aerolínies tradicionals i de les agències de viatges. L'avantatge de Vols Barats és que sols et cal cercar un cop per a veure tots els viatges disponibles. Vols Barats troba en segons el què trigaries hores en trobar, estalviant-te temps i diners.

2.

Veneu bitllets?

Vols Barats no ven res. Vols Barats no és una agència de viatges sinó un punt de trobada entre compradors y venedors de viatges. Vols Barats mostra les ofertes de totes les companyies redirigint-te cap a la seva pàgina web. No et cobrem cap tarifa ni comissió. Un cop has comparat totes les ofertes i has escollit la que t'interessa fent clic sobre ella, l'operador en qüestió es fa càrreg del procés de reserva i venda.

3.

Cal pagar per usar VolsBarats.cat?

Vols Barats és totalment gratis per tu i els preus són exactament els mateixos que a la companyia que ven el viatge. Tot el què compres ho fas directament al proveïdor i al mateix preu que a la seva pàgina original. Vols Barats no encareix ni un cèntim els preus.

4.

Com funciona el cercador de vols?

Enviem la teva cerca a la nostra llista de pàgines de viatges, recopilem la informació i te la mostrem ordenada i en una única pàgina, la qual cosa et permet comparar les ofertes i escollir la que millor s'ajusta a les teves necessitats. Quan escolleixes un vol o un allotjament, et facilitem un enllaç directe a la pàgina de l'operador, on hi pots completar la teva reserva.

5.

Com funciona el Calendari d'ofertes?

El Calendari d'ofertes de Vols Barats et permet aprofitar la feina d'altres milers d'usuaris. Els servidors web de Vols Barats emmagatzemen més de 300.000 cerques prèvies per a que puguis trobar les millors ofertes del mercat. Si les teves dates de viatge són flexibles Vols Barats t'ofereix un calendari gràfic que indica el millor preu trobat per cada dia. És important senyalar que, a diferència del Comparador de vols, el Calendari d'ofertes ofereix dades no verificades a temps real; es mostren com referència i cal verificar-les de nou. Vols Barats et permet comprovar el preu actual de les ofertes trobades anteriorement amb un sol clic.

6.

Què és el Comparador multi-transport?

Si fas clic sobre l'opció Comparador multi-transport de Vuelos Baratos podràs comparar els preus que ofereixen diferents medis de transport en un mateix trajecte. D'aquesta manera pots comprovar si és més econòmic viatjar amb tren, ferri, autobús o avió.

7.

Per què he trobat un preu diferent del què em mostra la pàgina de l'aerolínia?

Vols Barats cerca preus a pàgines d'operadors de la mateixa manera que un cercador web escaneja la xarxa. Els preus seran correctes al moment en el què consultem la aerolínea o l'operador, però malauradament els preus canvien sovint, especialment quan més pròxima és la data de sortida. Tot i que fem tot el què podem per a garantir que els preus i la informació sobre els vols que presentem siguin correctes, ocasionalment un canvi en la estructura de la pàgina de l'operador pot causar un error temporal en l'obtenció de preus i informació de viatges. Si trobeu diferències entre els preus que apareixen a Vols Barats i els de qualsevol lloc web dels operadors us agrairíem que ens ho fessiu saber.