Vols barats
VolsHotels  
Comparador de vols
Desde: 
A: 
Data de sortida:
Data de tornada: 
Moneda:
Adults:
Nens:
Nens petits:
On cerquem:

Confidencialitat

En compliment de l'establert a la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les dades de carácter personal que vostè ens faciliti en aquest lloc web amb motiu de sol•licitar informació addicional sobre els nostres serveis quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers amb la responsabilitat de Vuelos Baratos Ltd. amb la finalitat de poder proporcionar-li la informació sol•licitada.

Li informem de la implementació de les mesures de seguretat sobre les dades legalment establertes, així com la possibilitat de què exerceixi els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, mitjançant comunicació escrita adreçada a Vuelos Baratos Ltd., 5 - 6 Magazine Street, Derry City, BT48 6HJ, Irlanda del Nord.

Aquest lloc conté enllaços a altres llocs web. Vols Barats no es responsabilitza de les pràctiques de privacitat o continguts d'aquests llocs web. Aquesta declaració de privacidad s'aplica solament a la informació recollida per aquest lloc web.

Aquest lloc té mesures de seguretat per tal de protegir la pèrdua, l'us erroni i l'alteració de la informació sota el nostre control. Aquestes mesures inclouen revisions, millores i còpies de seguretat.

En qualsevol cas, el titular de les dades resulta informat i és conscient de la utilització d'aquestes dades sota les degudes condiciones de seguretat i privacitat, per el periode que calgui per a la finalitat per la que són procurats i tractats.

Enllaços patrocinats